Artrosskola Höft / Knä

Har du frågor
eller funderingar?

08-556 971 30

Kontakta oss.

På Hela Kroppen bedriver vi artrosskola enligt BOA, för dig med artros i höft och/eller knä. Den innefattar först en individuell träff med fysioterapeut där du får möjlighet att berätta om dina besvär och få individuella råd. Därefter följer två grupplektioner med 6-10 deltagare (onsdagar kl. 15.00). Efter detta har du en individuell träningsgenomgång med din fysioterapeut följt av möjlighet till 6 veckors deltagande i vår artrosgympa (tisdagar 14.00 och torsdagar 10.00). Efter tre månader är det dags för en individuell uppföljning då resultatet värderas både av dig och din fysioterapeut. Ni kan då också göra upp en plan för eventuellt fortsatt behandling.
Om du hellre vill gå i en digital artrosskola , Joint Academy, kan vi hjälpa dig med detta också.

Syftet

är att du ska få svar på dina frågor, få egenvårdstips för dina besvär och råd om hur du förebygger funktionshinder med ett enkelt träningsprogram. Du får information om artros, samt olika behandlingsalternativ. Inte minst får du hjälp att komma igång, eller anpassa din träning på ett optimalt sätt.

Förberedelser

Läkarremiss krävs inte, men har du kontakt med någon läkare så kan en remiss ge mer information till fysioterapeuten. Remissvar skrivs då, vilket innebär att ditt deltagande i Artrosskola kan föras in i din läkarjournal.

© Hela Kroppen
Kapellgränd 13, 116 25 STOCKHOLM
Tel 08/556 971 30
Fax 08/556 971 40
info@helakroppen.se