Har du frågor
eller funderingar?

08-556 971 30

Kontakta oss.

Fysioterapeut

.

Vill du vara med och forma morgondagens fysioterapi?

På Hela Kroppen Fysioterapi sätter vi utveckling och kvalitet i första rummet. Genom ständig utveckling, målinriktat kvalitetsarbete och klinisk forskning ser vi till att varje patientmöte räknas - varje dag.

VI SÖKER DIG som har godkänd specialistkompetens (alternativt etablering), som brinner för din och yrkets utveckling och som värdesätter samarbete och öppenhet. Vi söker dig som är engagerad i din yrkesroll, som gärna deltar i förbättringsarbete och som har ett intresse för forskning och utveckling.

HELA KROPPEN FYSIOTERAPI har funnits i över 25 år och består av drygt tjugo fysioterapeuter. Kliniken har en gedigen och bred kompetens med specialister inom fem olika specialistområden; OMT, ortopedi, fysisk aktivitet och idrottsmedicin, mental hälsa och onkologi. Vi arbetar i nära samarbete för att utnyttja vars och ens specifika kompetenser.
Bland medarbetarna finns flera disputerade fysioterapeuter. För tillfället bedrivs två egna forskningsprojekt på kliniken.

Våra lokaler innehåller förutom mottagningsrum även ett fullt utrustat gym med möjlighet till bland annat svänghjulsträning och träning på AlterG treadmill, samt gruppträningsrum. Vi erbjuder även muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik och fokuserad stötvågsbehandling.

Är du den vi söker, skicka en ansökan till cecilia.alander@helakroppen.se

© Hela Kroppen
Kapellgränd 13, 116 25 STOCKHOLM
Tel 08/556 971 30
Fax 08/556 971 40
info@helakroppen.se